Відеоредактор Clipchamp від Microsoft. Інтернет-скарбничка бібліотекаря


Друзі, ми продовжуємо знайомити вас з цікавими онлайн-сервісами, які можна використовувати в нашій бібліотечній практиці при створенні рекламних бібліотечних продуктів.

Сьогодні пропоную познайомитися більш докладно з відеоредактором Clipchamp.  Це онлайн інструмент для редагування відео, розроблений австралійською компанією Clipchamp Pty Ltd., а тепер і Microsoft.

У редакторі можна працювати онлайн, а також встановлювати програму на комп'ютер.


Як зазначає сама компанія Microsoft "Microsoft Clipchamp — це відеоредактор, розроблений для того, щоб зробити створення відео простим для всіх, навіть для тих, хто не має досвіду редагування.

Він дозволяє комбінувати ваші відео, зображення та аудіофайли, а також додавати текст та ефекти, а потім зберігати готове відео на свій комп'ютер.

Ви також можете додавати стокові відео, музику та звукові ефекти, стікери, графічні елементи, фон та багато іншого".

Доступні безкоштовні та платні варіанти. Платна підписка на план Premium надає доступ до преміум-можливостей, таких як стокові ресурси, але безкоштовний обліковий запис також включає всі інструменти, необхідні для редагування відео.

Крім того, деякі (але не всі) преміум-можливості Clipchamp доступні при використанні плану M365 персональний або для сім'ї.

Існує, навіть, блог, на сторінках якого ви знайдете багато корисних матеріалів, присвячених  роботі у Clipchamp

https://clipchamp.com/uk/blog/category/video-editing/

Я пропоную вам ознайомитися з моїми відеоуроками, які (сподіваюся) допоможуть в оволодінні навичками роботи з відеоредактором.  Звертаю увагу, що зосереджуюсь саме на створенні слайд-шоу з фотографій, або картинок.

Наступного разу попрацюємо з відеофайлами.

Урок 1. Огляд сервісу

         


Урок 2. 

               

Урок 3.


                      

Урок 4.

                   


Коментарі

Популярні повідомлення

Сервіси для створення хмаринок тегів. Візуалізація

Що таке Дудли? Використовуємо в роботі, інформуємо, пропонуємо пограти, творимо разом!

Портфоліо. Типи і види, методика формування.