Культура і релігія: лінії зіткнення

Осмислення духовних і культурних надбань людства, нагромаджених у процесі становлення цивілізації, нерозривно пов’язане з пізнанням витоків культури і релігії, їх взаємозв’язків у різні часи. Це проблема світоглядного, ідеологічного та методологічного характеру, яка визначає соціально-культурні та суспільно-політичні особливості і тенденції розвитку окремих країн і світового співтовариства в цілому. 
Релігії і культури мають велике значення в умовах проживання на одній території і тісних соціальних взаємозв'язків людей різних національних культур і вірувань, оскільки зачіпають широке коло питань організації їх спільного життя, починаючи з перебування в дитячих та шкільних установах і кінчаючи умовами спільної праці і відпочинку. 
 Читальна зала бібліотеки пропонує для ознайомлення видання з релігієзнавства і культурології, які можуть біти використані, як у навчальному процесі, так і для самоосвіти. Доповнює книжкову виставку віртуальна презентація "Культура і релігія: лінії зіткнення", з якою ми пропонуємо ознайомитися:

Коментарі

Популярні повідомлення

Що таке Дудли? Використовуємо в роботі, інформуємо, пропонуємо пограти, творимо разом!

Портфоліо. Типи і види, методика формування.

Сервіси для створення хмаринок тегів. Візуалізація